Hot Stone - Lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, a hawaii kahunák, az amerikai indiánok, az indiaiak, a kínaiak és egyes források szerint az ősmagyarok sámánjai is használták gyógyításhoz a felmelegített és testre helyezett köveket és ásványokat. A masszázs alatt születő energia-harmonizáló és tisztító hatású. Ez az egyedi terápia a vulkánikus tevékenység alatt keletkező kövekkel rendkívül hatékony, különleges módja a lélek és a tudat egyesítésének, a csakrák tisztításának és megnyitásának, a múltbeli érzelmi elakadások oldásának.

A kezelés speciális masszázstechnikára épül, ami segíti az energiaáramlást, mély stressz-oldással párhuzamosan javítja a közérzetet. Olajos masszázsról van szó, sima, lapos köveket helyezek a testfelületre, melyet előzőleg felhevítek 50-60 fokos hőmérsékletűre, majd óvatosan az izmokba nyomva a köveket, masszírozom meg a testet, a fáradt, merev izmokat.

A masszázs csakra terápiával és fejmasszázzsal fejeződik be. A csakrák az egyes szervek és szervcsoportok működésével hozhatók összefüggésbe. Ezeket serkentik, stimulálják a szintén felmelegített csakra kövek, melyek nemes kövek. A fejmasszázs során ellazul a fej, a vállak, a nyak és az arc. Mély fizikai és szellemi relaxációt biztosít, ezáltal csökkenti a fizikai és szellemi feszültséget. Jótékony hatása mellett, már az élmény maga is felemelő.

A lávaköves masszázs minden olyan pozitív élettani hatással rendelkezik, mint az összes többi masszázs, azonban a meleg kövek felerősítik ezeket a hatásokat. Életenergiával tölt fel, harmonizálja a testet és a lelket, kiváló stressz oldó hatása van. Pozitív hatásai leginkább a vérkeringésben érzékelhetők. Javítja a nyirokkeringést is, ezáltal meggyorsítja a méregtelenítő folyamatokat. A forró köveknek és a masszázsnak köszönhetően mélyen ellazítja az izmokat, rendkívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs hatására az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. Mivel a nagyobb kövek az energia központok mentén kerülnek elhelyezésre, ezért az energiaáramlásokat elsimítja, a blokkokat feloldja.

A lávaköves masszázs az egészséges ember számára is hatékony felüdülést nyújt, megújítja a testet és a lelket egyaránt. Kúraszerű alkalmazása javasolt, de már egy kezelés is érezhető változást eredményez.

Olajos masszázs 90-120 perc

Vissza a választható masszázstípusokhoz