KAHI LOA 7 őselem masszázs

KAHI LOA-t VARÁZS KEZEKnek is szokták hívni. KAHI LOA egy kevéssé ismert, de nagyon hatékony ősi vibrációs energia, amit a Hawaii őslakók őriztek meg, megnyugtatja a csontokat a bőr érintésével, így támogatva a test öngyógyító folyamatait.

A hihetetlenül finom masszázs nagyon szorosan kapcsolódik a hét őselemhez, mivel az őselemek a hagyományos Hawaii spirituális kultúrának szerves részét képzik. Gyökerei az ősi Polinéz sámánisztikus szokásokba és gyakorlatokba nyúlnak vissza. A KAHI LOA Célja az Életerő szabad és bőséges áramlásának elősegítése és fenntartása a befogadóban.

Rendkivül hatékonyan segít mély relaxációba kerülni és kinyitni azokat az energiaösvényeket, amik segítik a test természetes öngyógyító folyamatait. Mélyreható és hosszantartó pozitív hatást eredményez a testben, az elmében, a lélekben és az energetikában.

Ez a szerető érintés, amit a KAHI LOA használ, sajnos rettenetesen hiányzik a mai rohanó világunkban. Az érintés egy majdhogynem elfelejtett nyelv, habár a legősibb gyógyítási forma, amit a Sámán gyógyítók minden kultúrában évszázadokon keresztül használtak.

A KAHI LOA alkalmas csecsemőknek, és időseknek, akik sokszor gyengék, sérülésekből való talpra-álláshoz, és azoknak is, akiknek a hagyományos masszázs vagy kézrátétes gyógyítás nem kényelmes valamiért.

Kb. 60 perc

Vissza a választható masszázstípusokhoz