Masszázs gyermekét váró kismamának

A szeretetteljes érintésre, biztonságra, melegségre minden embernek szüksége van. Az áldott állapotban lévő mamáknak és a magzatának különösen. Más kultúrákban a kismama és babamasszázs természetes dolog és komoly gyógyító hagyományokkal rendelkezik. Indiában, Óceániában régóta alkalmazzák, hogy harmóniát teremtsenek - a test, a lélek és a szellem egységében és segítsék - a baba, és a mama összhangját.

Tapasztalataim alapján sok kismama panaszkodik hát és lábfájásra, ami megnehezíti és kevésbé élvezhetővé teszi azt a megismételhetetlen állapotot, ami oly fontos mind a mamának, mind a babának. Ezért nagyon fontos számomra, hogy a test valamint, az izmok lazításával enyhítsem a fájdalmakat. Oldalt fekvésben a kismama számára legoptimálisabb testhelyzetben történik a masszázs.

„Anyaként én is ismerem a nők félelmeit, vágyait, szorongásait és kívánságait arról, hogy mit éreznek a gyermekszületés előtti és utáni időszakban. Ezért is gondolom úgy, hogy elengedhetetlen a kismamák és magzatuk jó közérzetét, ellazulását, harmóniáját és összehangoltságát elősegítő szeretetteljes, gyengéd masszázs.”

Kismama masszázs választható technikái:

Lomi Lomi Nui
Inka
Ma-uri

Tatamin vagy masszázságyon történő olajos masszázs kb. 90 perc

Vissza a választható masszázstípusokhoz