Lomi Lomi Nui masszázs és testmunka, melynek hatására az energia szabadon áramolhat

Célja, hogy a masszázs által elérjük a testi-lelki-szellemi megtisztulást, a gyógyulást. A Lomi Lomi Nui hatékonyan levezeti a stresszt és a régi mintákat megtartó feszültségeket, így nemritkán az „átkelés rítusát” - az egyén életének új szakaszába való belépése pillanatát - jelentette.

Az ősi hawaiiak minden jelentős életszakasz vagy esemény előtt egy megfelelő masszőrhöz/gyógyítóhoz (Kahuna Lapa'au) fordultak, hogy a masszázs segítségével megszabaduljanak félelmeiktől, feszültségeiktől, egocentrikus látásmódjuktól. A sikeres masszázs eredményeként a régi személyiségük, és az általa teremtett élethelyzetek, alapjaikban változtak meg. A régi mintákat tudatosan kiválasztott új minták helyettesítették.

A kezelés a minden emberben meglévő isteni elemmel való összekapcsolódást szolgálta, amelynek félelmek és megrögzött szokások, meggyőződések álltak útjában. Azonkívül az őseink által összegyűjtött tudáshoz, a genetikai memóriához való hozzáférést is lehetővé kívánta tenni. Visszatérés az eredendő harmóniához, hozzáférés a felsőbb szintű információkhoz, és megtalálni a kapcsolatot saját lelkünkkel és szellemünkkel – mindezek a Lomi Lomi Nui által elérhető célok.

És bár a nyugati civilizáció ezt a fajta kezelést "hawaii masszázsnak" nevezi és sokszor leegyszerüsített formában piaci termékké degradálja, valójában e masszázs sokkal inkább egy valódi szakrális művészet - a gyógyító érintés művészete. A MA-URI, Lomi Lomi Nui, Kahi Loa, mind a polinéz testmunka különböző módszerei, melyek más-más oldalról közelítik meg az elsődleges célt: visszatérés az „elveszett pardicsomba”, az eredendő harmonikus állapotba.

Aloha a hawaii-i nyelven azt jelenti: légy boldog és oszd meg az élet örömét másokkal!

Masszázságyon történő, olajos masszázs 80-120 perc

Vissza a választható masszázstípusokhoz