LOMI-LOMI NUI 6 Napos Alaptanfolyam

Az ősi Lomi Lomi Nui művészete a Mozgásban való jelenlét művészete. Ősi, univerzális elvek képezik az alapjait. Először is újradefiniáljuk kinek is érezzük magunkat majd azután a kapcsolatunkat minden létezőhöz. A workshop e szent formája lehetővé teszi a megújulást a létezés minden szintjén.

A tanfolyamok tapasztalati jellegűek és az oktatás próbálja annyira megközelíteni az ősi Hawaii tanítási módot, amennyire lehetséges. A megértés elsősorban testen keresztüli majd csak később történik meg az elmén keresztül is. Tapasztalataink hatására régi mintáink feloldódnak, és a létezésünknek olyan erős, új alapot teremtünk, amelyből ha elindulunk előre- hirtelen Mi magunk leszünk saját Átváltozásunk járművei.

Habár nem szükséges masszázs tapasztalat a tanfolyamon való részvételhez, sok masszázsterapeuta véleménye szerint a Lomi Lomi Nui-ban szerzett tapasztalatok nagyban fokozzák és fejlesztik munkájukat. Masszázsterapeutáknak a test-tudatosság kiterjesztése önmagában is megváltoztatja a munkájukat, anélkül is akár, hogy Lomi Lomi Nui technikákat alkalmaznának. Ez egy lehetőség arra, hogy klienseinknek, végre, mint 'egész' Lényeknek címezzük és kezdjük el gyógyítani korunk szellemi pestisét, az elkülönültség érzését.

Ez a munka lehetőséget ad mind a magunk és a kliens gondolkodásának mélyreható megváltoztatására, ami képessé tesz hogy sokkal több könnyedséggel, teljességgel és örömmel karoljuk át az ÉLET-et. És végül, amikor a kegyelemnek ebben az állapotában vagyunk képesek megérinteni a másikat, megtestesítve annak tudását, akik valójában vagyunk, az Átváltozás szent tánca megkezdődik.

Alap és középhaladó lomi lomi nui technikák részét képezik a tréningnek. A tanfolyam lehetővé teszi minden résztvevőnek, hogy a végére teljes lomi lomi nui kezelést/masszázst tudjon adni. Nem szükséges tapasztalat vagy jártasság a masszázsban. Minden résztvevő a maga ütemében, folyamatában tapasztal és fejlődik.

Kérlek ne felejtsd el: Ez egy tanfolyam BÁRKI számára, akit érdekel a tartós és mélyreható személyes és szellemi növekedés, fejlődés, beleértve a masszázsterapeutákat, jóga oktatatókat, gyógyítókat és spirituális oktatókat. Masszázs tapasztalat nem szükséges!!!

A tanfolyamon szükséges: víz inni, két kicsi és egy nagy törülköző, olaj, pareo, kényelmes ruha, egy szál virág, ami téged reprezentál.

Bővebb információ és jelentkezés: info(kukac)maurimassage.eu

Vissza a tanfolyamokhoz