Tanuld meg, hogyan adj Tantrikus masszázst!

Lehetőség van megtanulni, hogyan ajándékozd meg kedvesedet a tantrikus masszázs csodálatos tapasztalatával. Elhozhatod szerelmedet, és közvetlen módon tanulhatod meg, hogyan juttasd eksztázisba. Ez egy nagyszerű lehetőség a párkapcsolat és a szerelmi élet serkentésére, valamint az Intimitás, a Szeretet és a Gyönyör elmélyítésére a kapcsolaton belül. Csodálatos meditáció az egységgel, a bizalommal, a kinyílással, és az örömmel. Csoda adni és csoda kapni!

Szerencsés, ha először saját testeddel és lelkeddel tapasztalod meg a tantrikus masszázst, mivel ezután könnyebben leszel képes ezt te magad is átadni, ekkor fogod tudni csak igazán, milyen csodával is ajándékozod meg szerelmed. Ez a tanulási lehetőség nyitott mindenki számára, akit kíváncsisággal tölt el az élet mozgása és a szeretet áramlása. Nincs szükség előzetes tantra, jóga vagy masszázs tapasztalatra. Azok, akik számára újak a tantrikus gyakorlatok, új és hozzáférhető módját fogják megtalálni annak, hogy megtapasztalják a mély SZERETET-ből eredő belső békét, boldogságot, fényt és könnyedséget testükben, lelkükben.  

A tanulási folyamat során a pár mindkét tagja megtapasztalja a tantrikus masszázst, majd lépésről lépésre, fokozatosan bevezetést nyernek a masszázs rituáléjának, mozdulatainak az elsajátításába. A tanítás során különös figyelmet szentelek az intimitásnak és hogy személyre szabott ritmusban és sebességgel tanulhasson mindenki.

Bővebb információért hívjál bátran!

Jelentkezés: info(kukac)maurimassage.eu

Vissza a tanfolyamokhoz